Pereira, Persie ile özel görüştü

Pereira, Persie ile özel görüştü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Robin van Persie ile dün çok özel bir görüşme yaptı.

Portekizli çalıştırıcı, “Sana her zaman inandım. Takım sana bundan sonra daha fazla yardımcı olacak” derken, Hollandalı’nın, ‘Ben üstüme düşeni yapmaya hazırım’ sözünü verdiği öğrenildi.

Pereira, Hollandalı yıldıza çalışmalarından memnun olduğunu bildirirken, takıma fayda sağlama adına gösterdiği çabayı da takdir ettiğini söyledi. Portekizli hoca, şampiyonluk yarışının giderek kızıştığını, bundan sonra hata yapma lükslerinin olmadığını anlattığı RvP'ye, "Eğer şampiyon olacaksak bu senin göstereceğin ekstra katkı ile olacak. Maçlarda elinden geleni yaptığını biliyorum. Ancak, şampiyon olabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorundayız. Burada sana büyük iş düşüyor. Skora daha fazla katkı yapmak gerekiyor" dediği vurgulandı.
 
Paslar Van Persie'ye...
Van Persie'nin, maç içinde istediği pasları tam alamadığını, ceza sahasında topla daha çok buluşması halinde gollerinin de artacağını Pereira'ya aktardığı öğrenilirken, "Çözümü siz bulacaksınız. Ben üstüme düşen görevi yapmaya hazırım" dediği vurgulandı. Öğrencisini dinleyen Pereira'nın, hücumdaki verimliliklerinin geçmişe oranla arttığını paylaştığı van Persie'ye, "Senin gibi kariyerli bir yıldıza ne yapması gerektiğini söyleyecek değilim. Sana her zaman inandım, inanmaya da devam edeceğim. Takım sana bundan sonra daha fazla yardımcı olacak" dediği belirtildi.
 
Fotomaç