Pereira’dan şampiyonluk sözleri !

Pereira’dan şampiyonluk sözleri !

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Portekizli çalıştırıcı zorlu 90 dakikanın ardından “Uzun süre 10 kişi oynamamıza rağmen oyunun hâkimi bizdik. Sahada karakter ve güç gösterdiniz. Böyle devam edersek liderlik de gelir, şampiyonluk da” dedi.

KANARYA, Gaziantep deplasmanında 2 puan kaybedip, liderlik koltuğunu kaptırdı ancak oynanan futbol teknik direktör Vitor Pereira’yı oldukça memnun etti. Özellikle 10 kişi oynamasına rağmen 2 kez geriye düştüğü karşılaşmada hakem hatalarına karşın yenilmemelerinin önemli olduğunun altını çizen Portekizli çalıştırıcı, “Uzun süre 10 kişi oynamamıza rağmen sahanın hâkimiydik. Takım halinde oynamayı başardık. Böyle oynarsak kimse önümüzde duramaz” diyerek futbolcularını 90 dakikanın ardından tebrik etti.

MAÇIN hakemi Serkan Tokat’ın da kötü yönetimiyle kaderlerini etkilediğini belirten Pereira, “Hem zemin, hem rakip, hem de hakemle mücadele ettik. Saha şartları da istediklerimizi yapmamıza izin vermedi. Hakem de çaldığı yanlış düdüklerle oyunun gidişatını etkiledi. Ama tüm zorluklarla savaşarak sahada bir karakter ve güç gösterisi sergilediniz. Biz her geçen gün büyüyoruz ve gelişiyoruz. Bu şekilde oynamaya ve mücadele etmeye devam edersek liderlik de yeniden bizim olur, şampiyonluk da gelir” ifadesini kullandı.

AMK Gazetesi