Podolski'yi şoke eden cevap !

Podolski'yi şoke eden cevap !

Astana maçında oyundan alınınca öfkelenen ve "Neden oyundan çıktığımı başkana ve hocaya sorun" diyen Podolski, sorgu odasına alındı.

Astana maçında oyundan alınınca su şişelerinin bulunduğu kasayı tekmeleyen ve daha sonrasında, "Neden oyundan çıktığımı başkana ve hocaya sorun" diyen Podolski, hemen sorgu odasına alındı. Sürekli mevkii değiştirmekten şikayet eden Alman futbolcuya sportif direktör Cenk Ergün sert bir yanıt verdi...

Galatasaray'da Astana karşısında alınan 2-2’lik beraberliğin üzüntüsü ile birlikte gündem, Podolski’nin oyundan çıkarken sergilediği tavırlar...

Yedek kulübesinde su şişelerini tekmeleyip 90 dakika bitiminde, “Neden oyundan alındığımı bana değil, hocaya ya da başkana sorun” ifadesini kullanan Alman yıldız, hemen görüşme odasına alındı. 

Sinirli tavırları ve sivri açıklamaları sonrasında sportif direktör Cenk Ergün’le görüşen Podolski’ye, “Bu takımın patronu Hamza Hamzaoğlu’dur. Kararlarına saygı duymalısın. Burada sorgulanması gereken hoca değil, biraz da senin performansın. Senden çok umutluyuz. Büyük beklenti içindeyiz. Bu takımda herkes eşit bir birey. Kimsenin, kimseden üstünlüğü yok” denildi.

Sürekli olarak mevki değiştirmekten ve sağ kanatta oynamaktan şikayetçi olan tecrübeli oyuncu ise, “Hamza Hamzaoğlu’nun kararlarına saygım sonsuz. Benim bu serzenişlerim takımın daha iyi olması için” ifadelerini kullandı.