Robin van Persie neden tek başına ?

Robin van Persie neden tek başına ?

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı öncesi Robin van Persie ile diğer sarı lacivertli futbolcuların ısınırken çekilen fotoğrafı günün en ilginç karesi oldu.

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı için stada gelenler, karşılaşma öncesi sürpriz bir görüntüyle karşılaştı.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın açıkladığı ilk 11'de yer alan futbolcular orta yuvarlağa yakın bir noktada antrenör nezaretinde bir süre ısınma hareketleri yaptı.

Sarı lacivertliler ısınma idmanı yaparken gözler bir anda Robin van Persie'ye takıldı. Hollandalı yıldız ilk 11'de yer almamasına rağmen tek başına ısınma çalışması yaptı. 

Diğer yedek futbolcular kulübede otururken, Van Persie'nin bu çalışmaları yapması büyük takdir topladı

İNGİLTERE'DEN FİZYOTERAPİST GETİRDİ

Hürriyet'in haberine göre; Fizik kondisyonuna ve sağlığına çok dikkat eden Hollandalı futbolcu, Manchester United'da birlikte çalıştığı fizyoterapist Matt Radcliffe'i de Türkiye'ye getirdi. Van Persie, Fenerbahçe'deki antrenmanlar dışında evindeki spor salonunda Radcliffe eşliğinde çalışıyor.

BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE TARTAN PİSTTE ÇALIŞMAMIŞTI

Robin van Persie, Eylül ayında Beşiktaş ile oynanan maçta, ısınmak için kendisine gösterilen tartan pistte çalışmayı da 'sakatlanma' endişesiyle kabul etmemiş ve saha kenarındaki çim alanda idmanda yapmıştı. Hollandalı yıldız bu nedenle saha komiseri ile de tartışmıştı.

Hürriyet