RVP, Aziz Yıldırım'ı kızdırdı !

RVP, Aziz Yıldırım'ı kızdırdı !

Rövanş maçında da forma giymek istemeyen Van Persie için Aziz Yıldırım'ın 'gönderme' planını devreye sokacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de, sorunlu yıldız Robin van Persie resmen ateşle oynuyor. Sezon hazırlıklarının başlamasından bu yana sakat olduğunu öne süren ve bir türlü takımla idmanlara çıkmayan Hollandalı yıldız yönetimin tadını iyice kaçırdı. Monaco ile oynanacak hayati maç öncesi Van Persie, üst baldırındaki ağrıları bahane ederek görev almak istemedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın ise Fransa dönüşü konuya el atacağı ifade edildi. 
 
MENAJERİ ÇAĞIRILDI 
Başkan Aziz Yıldırım'ın, Hollandalı oyuncunun menajeri Keen Vos'a acil olarak haber yolladığı ve önümüzdeki hafta görüşmek istediğini iletti. Kulüpten sızan haberlere göre Başkan Yıldırım, yıldız futbolcuyu 5.5 yada 6 milyon euroya elden çıkarmak istiyor. Daha önce Robin van Persie'yi Fenerbahçe'den bonservissiz koparmak isteyen menajer Keen Vos'a ise yönetim güvenmiyor. 
 
B PLANI HAZIRLANIYOR
Yıldırım, Robin van Persie'nin satılması ihtimaline karşı ise transfer araştırmalarını hemen başlattı. Yönetici arkadaşları ve menajerlerle görüşen Aziz Yıldırım, Avrupa'dan golcü oyuncu almayı planlıyor. Konuyu takip etmesi için ise kardeşi Ali Yıldırım'ı görevlendirdi. Önümüzdeki hafta F.Bahçe'de transferin hareketli geçmesi bekleniyor.