Şenol Güneş'ten flaş karar !

Şenol Güneş'ten flaş karar !

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Benfica maçında kaleyi teslim ettiği Tolga Zengin yerine, Karabükspor maçında başarılı performans gösteren Fabri'yi tercih edecek.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Beşiktaş, 4. hafta mücadelesindeAkhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi’nde salı akşamı oynanan Benficamaçının ardından hazırlıklarına ara vermeden başlayan siyah beyazlılarda OğuzhanÖzyakup’un durumu belirsizliğini koruyor. Portekiz’de oynanan mücadelede ayak bileğindensakatlanan genç oyuncunun durumu maç günü netleşecek.

Fabri kaleye

3 gün ara ile oynanan Kardemir Karabükspor ve Benfica maçlarında farklı kadroları sahayasüren teknik direktör Şenol Güneş, Ege deplasmanında da değişikliğe gitmeyi planlıyor. Salıakşamı kaleyi Tolga’ya emanet eden Şenol Güneş, Akhisar maçında yeniden Fabri’ye şansverecek. Savunmada Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Caner’in oynaması beklenirken, ortasaha 3’lüsü Hutchinson, Tolgay ve Talisca’dan oluşabilir. Hücum hattında ise Karabükspor’akarşı olduğu gibi Ömer Şişmanoğlu, Olcay ve Cenk Tosun’un 11’de yer almaları sürprizolmayacak.

NTVSpor