Sivasspor maçına hazırlanıyorlar

Sivasspor maçına hazırlanıyorlar

Beşiktaş, Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük izinin ardından sürdürdü.

Beşiktaş Medicana Sivasspor’la yapacağı maçın  hazırlıklarını, bir günlük izinin ardından sürdürdü. Antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas çalışmalarından sonra, yarı sahada çift kale maç oynadı.

Siyah-beyazlı ekipte, Tosic takıma katılırken, milli takımlarda bulunan İsmail Köybaşı, Oğuzhan, Olcay, Cenk, Atiba, Mario Gomez ve Milosevic, antrenmanda yer almadı. Gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Töre ise dinlendirildi ve antrenmana çıkarılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş sakatlığı sonrası takımla çalışmalara başlayan Veli Kavlak’la özel ilgilendi.

Buruk: Beşiktaş ligin en iyisi

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Beşiktaş’a ligin en formda, en iyi futbolunu oynayan takımı diyebiliriz. Rakip kim olursa olsun karşısına kazanmak için çıkacağız” dedi.

Siyah-beyazlıların futbolunun geçen sezonun devamı niteliğinde olduğunu dile getiren Buruk, “Mario Gomez gibi çok önemli bir gol silahı aldılar. Geçen seneden takımın eksikliği topu içeri atamamasıydı onu tamamlıyor. İyi bir rakip ile oynayacağız, bunu biliyoruz” diye konuştu.