Sneijder'e mahkeme şoku !

Sneijder'e mahkeme şoku !

Hollanda'da bir mahkeme Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau çiftinin, bir inşaat şirketine 21 bin euro ödemesine hükmetti.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau'ya mahkemeden hem iyi hem kötü haber geldi. Hollanda'nın Utrecht kentindeki bir mahkeme çiftin, ihtilaflı olduğu inşaat şirketine ödeme yapmasına hükmetti.
 
İkili, geçtiğimiz aylarda Ibiza'daki villalarını restore etmek için bir inşaat firmasıyla anlaştı. STB isimli şirket öncelikle plan projeler hazırlayarak ve çalışanlarını evin olduğu yere göndererek restorasyon işine girişti. Ancak Wesley-Yolanthe çifti sonrasında restorasyondan vazgeçti.
 
Şirket bu yüzden zarara girdiğini gerekçe göstererek çiftin aleyhine dava açtı. Zararlarının karşılanması için 140 bin euro talep eden şirketin davası dün karara bağlandı. Yapılan anlaşmanın resmi bir kontratla gerçekleştirilmediği gerekçesiyle şirketin talep ettiği bu miktarın ödenmemesine karar verildi.
 
Ancak Wesley-Yolanthe ikilisi bu davadan tamamen zararsız da kurtulamadı. Mahkeme şirketin çalışanlarının seyahat masrafları nedeniyle ikilinin firmaya 21 bin euro ödemesine hükmetti. Karara itiraz edilebileceği belirtildi.  

Milliyet