Sol tarafa Büttner geliyor !

Sol tarafa Büttner geliyor !

Beşiktaş, Manchester City Kolarov için indirimi kabul etmeyince, Dinamo Moskova forması giyen Hollandalı Büttner’e yöneldi.

Sol bek arayışındaki Beşiktaş’ın ilk tercihi olan Aleksandar Kolarov’un transferi zora girdi. Beşiktaş’ın uzun süredir temasta olduğu Sırp yıldızın kulübü Manchester City, kiralama formülüne sıcak bakmazken, 5 milyon Sterlin bonservis bedelinden de geri adım atmadı. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlılar, rotayı Dinamo Moskova’nın Hollandalı oyuncusu Alexander Büttner’e çevirdi.

Rus kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Büttner de Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş’a gelmek istiyor. Yönetim, Büttner için yaptığı 2 milyon Euro’luk teklife yanıt bekliyor.

ADRIANO DA LİSTEDE

Barcelona’nın iki yıldızı Adriano ve Mathieu ile ilgilenen Beşiktaş, önceliği Brezilyalı sol beke verdi. Kadrosunda Tosic dışında sol bek bulunmayan siyah-beyazlılar adına görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut’un iki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini Barcelona’ya ilettiği biliniyor. Kartal’ın önceliği Adriano transferine verdiği ifade edilirken, birçok takımın listesinde bulunan iki futbolcunun diğer teklifleri bekleme kararı aldığı ve siyah-beyazlılardan süre istediği belirtiliyor.

AMK Gazetesi