Tannane imzaya kaldı

Tannane imzaya kaldı

G.Saray, Heracles’in kanat oyuncusu Oussama Tannane transferini bu hafta açıklayabilir.

Hollanda ekibi bonservis için 5 milyon’dan kapıyı açıp 3.5 milyon’ya kadar indi. Sarı-kırmızılılar Faslı oyuncunun G.Saray’a gelmek istemesini de koz olarak kullanıp 2.5 milyon’ya transferi bitirecek.

G.SARAY, Ryan Donk transferinin ardından Heracles’in kanat oyuncusu Oussama Tannane transferini de bitirmek üzere. Ligde bu sezon 7 gol kaydedip kupada da 2 kez ağları sarsan 21 yaşındaki yıldız için sarı-kırmızılılar geçen haftadan beri yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdürüyor. İlk başta sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tannane için 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Heracles, fiyatı 3.5 milyon Euro’ya kadar indirdi. 
 
ANCAK G.Saray’ın bu transferi bitirmek istediği rakam 2.5 milyon Euro. Her 2 kanatta da oynayabilen Faslı’nın da sarı-kırmızılı formayı giymek istemesini koz olarak kullanan G.Saray yönetiminin bu hafta içinde transferi noktalamayı planladığı öğrenildi.
 
WIEL PAHALI GELDİ
 
G.SARAY Donk ve Tannane hamlelerinin ardından gözünü sağ bek ve forvet için yapacağı takviyeye çevirecek. Aslan’ın golcü adayları listesinde başı çeken isimler ise bonservisi Dortmund’da bulunan ve bu sezon La Liga ekiplerinden Sevilla’ya kiralanan Immobile ve Internacional’de forma giyen Brezilyalı Damiao...
 
PSG’Lİ van der Wiel’den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Cimbom’un sağ bek alternatifleri ise Vitesse’den Diks ile Ajax’tan  van Rhijn.
 
SARI-kırmızılıların sağ bek ile  forvet mevkilerine yapılacak takviyeler için ince eleyip sık dokuduğu ve bir grup yetkilinin de Belçika’ya giderek bu 4 isme alternatif olabilecek oyuncu araştırması yaptığı da bildirildi.
 

Vatan