Töre, Oğuzhan, Sosa kalıyor

Töre, Oğuzhan, Sosa kalıyor

Fikret Orman, oyuncuları hiçbir yere göndermeyeceklerini söyledi, “Öyle bir niyetim yok. Belki yer bulamayacaklar kiralanabilir” dedi.

Kamuoyunda en çok merak edilen konunun transfer olduğuna değinen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, aceleci davranmadan görüşmeleri yürüttüklerini ifade etti.

Orman, “Adım adım gidiyoruz. Kulübün menfaatlerini önde tutmak önemlidir. Farklı stratejiler uygulamak ve önümüzdeki sezon ile alakalı transferleri bitirmek istiyoruz. Önümüzde 35-40 gün gibi bir süreç var ama lig 14 Ağustos’ta başlayacak. 5 transferle kapatmak istiyoruz” dedi.

Veli’nin problemli olması ve Tolgay’ın çapraz bağlarındaki sıkıntı nedeniyle ön libero düşündüklerini söyleyen Orman, “Birinci hedefimiz santrfora oyuncu almaktır. Çok fazla bilgi vermek istemiyorum. Bildikleriniz de bilmedikleriniz de olabilir. Kendi pazarlık şanslarımızı tutabilmek için farklı stratejiler yapabiliyoruz” diye konuştu.

Forvette 3 kıymetli oyuncuları bulunduğunu ifade eden Orman, “Şu andaki 3 santrforun önünde bir ismi transfer edeceğiz. Gökhan Töre, Oğuzhan, Sosa’dan hiçbirini göndermeyeceğiz. Öyle bir niyetim yok. Pedro için de benim şahsi bir niyetim yok. Yeni bir stoper geldi. Belki takım içerisinde yer bulamayacak oyuncularımızı kiralama gibi bir şey olabilir” yorumunu yaptı.

Gökhan palavrası!

Gökhan Töre hakkında ortaya atılan transfer iddialarını açıklayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Gökhan’a öyle 18-20 milyon euroluk teklifler gelmedi. Bunların hepsi palavradan ibaret. Gelse bile bunun parasal karşılığı yok. Biz bir an evvel Vodafone Arena’ya dönüp şampiyon olmak istiyoruz. Bütün herkes Gökhan’ın satılıp para gelmesini değil şampiyon olmamızı istiyor. Biz artık şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.