Trabzonspor kabustan uyandı

Trabzonspor kabustan uyandı

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'u 2-0 yendi ve kritik 3 puanı hanesine yazdı.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. hafta maçında Medicana Sivasspor kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İki takım tarafından da oldukça kritik bir karşılaşma olan mücadelede gülen taraf Karadeniz ekibi oldu ve sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Onur Kıvrak, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin ile ilgili sorunlar yaşayan Trabzonspor'da alınan üst üste yenilgiler sonrası kazanılan Sivasspor maçı Bordo Mavililer'e rahat bir nefes aldırdı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Marko Marin ve Okay Yokuşlu kaydetti. Sivasspor girdiği gol pozsiyonlarını değerlendiremeyince sahadan yenik ayrılmak durumunda kaldı.

Oynan mücadelede kırmızı kartlar damgasını vurdu. Trabzonspor'dan Luis Cavanda ve Sivasspor'dan John Boye gördükleri ikinci sarı kartlar sonrası takımlarını yalnız bıraktılar.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 13'e yükseltirken Sivasspor 6 puanda kaldı.

İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]


90. DK: Ali Palabıyık karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor. Trabzonspor, rakibi Medicana Sivasspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ediyor ve 3 puanın sahibi oluyor.

90. DK: Orta alanın sol tarafında rakibi Stephane M`bia'ya faullü harekette bulunan Aatif Chahechouhe sarı kart görüyor.

90. DK: Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

89. DK: Cicinho bir kez daha sağ kanattan ortasını yapıyor. Penaltı noktasının solunda topla buluşan Beykan Şimşek kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Esteban Alvarado topu kontrol etmeyi başarıyor.

87. DK: Medicana Sivasspor, gol bulmak için rakip yarı alanda iyice baskısını arttırıyor.

84. DK: Cicinho, sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta altıpas üzerine ortasını yapıyor ancak kaleci Esteban Alvarado topu tek yumrukla uzaklaştırıyor.

82. DK: Trabzonspor defansından dönen topu önünde bulan Beykan Şimşek sol çaprazdan şutunu çekiyor ve kaleci Esteban Alvarado topu kornere çeliyor.

78. DK: Stephane M`bia'nın pasına sol kanatta hareketlenen Erkan Zengin için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

77. DK: Ziya Erdal bu kez sağ kanattan ortasını yapıyor. Penaltı noktasının solunda topla buluşan Aatif Chahechouhe kafa vuruşunu yapıyor ancak Esteban Alvarado bir kez daha topu kontrol etmeyi başarıyor.

75. DK: Trabzonspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Deniz Yılmaz oyundan çıkıyor ve Sefa Yılmaz oyuna giriyor.

54. DK: Trabzonspor 10 kişi kalıyor! Orta alanda rakibi Beykan Şimşek'e sert müdahalede bulunan Luis Pedro Cavanda sarı kart görüyor. Faul sonrasında rakibi Ziya Erdal'ı iterek yere düşüren Cavanda ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kalıyor.

50. DK: GOOOLLL!!! Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun golü ile farkı ikiye çıkarıyor. Sağ kanattan gelişen atakta Marko Marin ön direğe doğru ortasını yapıyor. O noktada bulunan John Boye topu karşılıyor. Ceza yayı içerisinde John Boye'dan dönen topu önünde bulan Okay Yokuşlu gelişine çok sert vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.

47. DK: Hava topu mücadelesinde rakibi Deniz Yılmaz'a sert müdahalede bulunan John Boye sarı kart görüyor.

46. DK: Medicana Sivasspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Daniel Abalo oyundan çıkıyor ve Beykan Şimşek oyuna giriyor.

46. DK: İkinci yarıya Medicana Sivasspor başlıyor.


45. DK: Ali Palabıyık ilk yarının son düdüğünü çalıyor. Trabzonspor soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oluyor.

45. DK: İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.

44. DK: Okay Yokuşlu'nun pasında topla buluşan Marko Marin ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekiyor ve top üstten auta çıkıyor.

42. DK: Burhan Eşer'in pasına ceza sahası önünde hareketlenen Daniel Abalo için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

38. DK: Esteban Alvarado kale vuruşu esnasında zaman geçirmeye yönelik hareketlerinden dolayı sarı kart görüyor.

35. DK: Erkan Zengin sol kanattan ortasını yapıyor ancak Djakaridja Kone topu uzaklaştıran isim oluyor.

32. DK: Orta alanda rakibi Daniel Abalo'nun ayağına basan Okay Yokuşlu sarı kart görüyor.

31. DK: Michael Eneramo'nun pasında topla buluşan Burhan Eşer penaltı noktası üzerinden sağ ayağının dışıyla şutunu çekiyor ancak top yandan auta çıkıyor.

27. DK: Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Luis Cavanda sağ kanattan ortasını yapıyor. Ziya Erdal'e çarpan top Deniz Yılmaz'ın önüne geliyor. Penaltı noktasının biraz önünde bulunan Deniz kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ernestas Setkus topu çelmeyi başarıyor.

21. DK: Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Michael Eneramo şutunu çekiyor ancak top üstten auta gidiyor.

18. DK: Sağ kanatta topla buluşan Cicinho ortasını yapmak istiyor fakat Carl Medjani'ye çarpan top uzaklaşıyor.

15. DK: Ziya Erdal sol kanattan ceza sahasına ortasını yapıyor. Penaltı noktasının biraz önünde yükselen Burhan Eşer kafa vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta çıkıyor.

13. DK: Golün asistini duran toptan Marko Marin yapıyor.

13. DK: GOOOLLL!!! Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun golü ile öne geçiyor. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Marko Marin altıpas üzerine ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Okay Yokuşlu düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderiyor ve takımı adına golü kaydeden isim oluyor.

11. DK: Cicinho, sağ kanattan ortasını yapıyor ancak kaleye yönelen topu kaleci Esteban Alvarado kontrol etmeyi başarıyor.

9. DK: Burhan Eşer'in pasında topla buluşan Michael Eneramo altıpasın sağ çaprazından şutunu çekiyor ancak Aykut Demir son anda araya giriyor ve top kornere çıkıyor.

8. DK: Marko Marin'in uzun pasına hareketlenen Luis Cavanda altıpasın hemen gerisinde topla buluşuyor ancak iyi kontrol edemediği için top auta çıkıyor.

6. DK: Orta alanda rakibinden topu kapan Aatif Chahechouhe ceza yayının biraz gerisinden şutunu çekiyor ancak top, hemen önündeki Aykut Demir'e çarptıktan sonra uzaklaşıyor.

1. DK: Ali Palabıyık düdüğünü çalıyor ve maça Trabzonspor başlıyor.


MEDİCANA SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, Boye, İbrahim, Ziya, Kone, Adem, Burhan, Abalo, Enaramo, Aatif

TRABZONSPOR: Esteban, Aykut, Medjani, Douglas, Okay, Mbia, Cavanda, Erkan, Marin, Yusuf, Deniz Yılmaz