Trabzonspor'dan nokta transfer

Trabzonspor'dan nokta transfer

Luis Ibanez için Trabzonspor, hem oyuncu hem de kulübüyle düşük ücretler karşılığında anlaştı.

Arjantinli futbolcu bordo-mavililerden takıma Ağustos sonunda katılma yönünde ilginç bir istekte de bulundu.

Trabzonspor’un transferi için hem kendisi hem kulübü Kızılyıldız ile görüşmelere başladığı Luis Ibanez konusunda ilginç gelişmeler yaşandı. Sırp ekibiyle rüya gibi bir sezonu geride bırakan ve 10 gol-15 asiste imza atan Arjantinli sol bekin bordo-mavili ekibin teklifini şartlı olarak kabul ettiği ortaya çıktı.
 
Kulübü Kızılyıldız’ın yaz döneminde Avrupa kupalarında ön eleme maçları oynayacağına dikkat çeken oyuncunun, kendisini borçlu hissettiği Sırp ekibiyle bu karşılaşmalara katılmak istediğini ilettiği öğrenildi. Transferin ancak bu şekilde mümkün olabileceğini belirten oyuncunun isteğinin, Karadeniz ekibince değerlendirmeye alındığı belirtildi.
 
Trabzonspor’u seçti
 
Avrupa futbolunda adından söz ettiren ve başka kulüplerin de kadrosuna katmak istediği oyuncunun, bu durumda sezon öncesi kampına katılmama durumunun bulunduğu, isteğinin kabul görmesi durumunda takıma Ağustos’un son haftasında katılacağı bildirildi. Avrupa maçlarından hazır bir şekilde gelecek oyuncu için 1.4 milyon euro bonservis ödeneceği, dört yıllık kontratla tecrübeli ismin kazancının da yıllık yaklaşık 600 bin euro olacağı, futbolcunun oldukça makul bir fiyatla transfer edildiğine dikkat çekildi.

Milliyet