Trabzonspor'a Liverpool'dan sürpriz transfer

Trabzonspor'a Liverpool'dan sürpriz transfer
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yardımcı antrenör Egemen Korkmaz'ın ayrılığı sonrası oluşan boşluk için Liverpool'dan bir transfer yaptı.

Geçtiğimiz sezon 38 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir sezon geçiren Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışı 2. etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Bad Harning bölgesinde bölgesinde sürdüren Karadeniz temsilcisi 23 ve 25 Haziran tarihlerinde İtalya'nıın Torino ve Empoli takımları ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ile yollarını ayıran bordo-mavili ekinin Korkmaz'ın yerine getirdiği isim belli oldu.

Fırtına, Danimarkalı antrenör Thomas Gronnemark ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavili ekibin kampına dahil olan taç antrenörü Thomas Gronnemark, bugün bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıkacak. Gronnemark, sezon içerisinde aralıklarla kulüpte görev yapacak.

2018 yılından bu yana İngiliz devi Liverpool'da görev alan 46 yaşındaki antrenör, geçen sezon Antalyaspor'da da görev almıştı.