Transferde yer yerinden oynayacak !

Transferde yer yerinden oynayacak !

Özbek'in "Bana yeni Drogba bulun" talimatı üzerine Bony ile görüşmelere başlandı.

Finansal fair-play kurallarına rağmen 4.5 milyon euro'ya Serdar Aziz'i almaktan çekinmeyen G.Saray Başkanı Dursun Özbek, forvete de "çilek" peşinde. Ünal Aysal zamanında alınan Didier Drogba gibi üst düzey bir forvet arayan G.Saray'da Başkan Özbek'in menajerlere kendilerine dünya çapında forvet bulmalarını isteyip, "Bana Rodallega veya Castaignos gibi isimlerle gelmeyin... Burası G.Saray. Alacaksak dünya çapında bir forvet oyuncusu alırız. Bana Drogba ayarında bir forvet oyuncusu bulun" dediği bildirildi.

3 MİLYON EURO VERECEK
Bunun üzerine Milan'ın dünyaca ünlü golcüsü Luiz Adriano'nun yanı sıra Manchester City'den Wilfred Bony isimleri öne çıktı. Sarı-kırmızılı ekip iki yıldızdan birisini kadrosuna katarak hem takıma güç katmak hem de yerinde sayan kombine satışlarını patlatmayı hedefliyor. Galatasaray yönetiminin, Adriano'nun Milan'da aldığı yıllık 3 milyon euro ücreti karşılamaya hazır olduğu belirtilirken bu transferde sıkıntı çıkma ihtimaline karşılık Bony'yi de yedekte tuttuğu öğrenildi. Guardiola'nın kadroda düşünmediği Fildişi Sahilli oyuncunun da maliyeti konusunda bilgi toplanıyor.

MENAJERİ İSTANBUL'DA
Galatasaray'ın renklerine katmak istediği oyunculardan Luiz Adriano'nun menajerinin dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldiği öğrenildi. Oyuncunun şartlarını görüşen sarı-kırmızılı yönetimin, tecrübeli santrforu almak için tüm imkanları seferber edeceği kaydedildi..

Fotomaç