Umut Bulut'a şok gönderme !

Umut Bulut'a şok gönderme !

Galatasaray'ın eski golcüsü Ümit Karan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın efsane golcülerinden Ümit Karan, sarı kırmızılı takımın Lazio karşılaşması öncesinde konuştu.
 
Karan sarı kırmızılı takımın tur şifresinin defansif oyunu kenara bırakmasından geçtiğini belirterek takımda kalan tek forvet Umut Bulut’un yerine kendisinin Galatasaray’da kaç gol atacağına ilişkin soruya ilginç bir yanıt verdi.
 
“İLK MAÇTAKİ GİBİ OYNAMAK YERİNE…”
 
Karan, Galatasaray’ın Lazio deplasmanda işinin zor olduğunu ve turu geçmekiçin hücum futbolu oynaması gerektiğini belirterek, “Bu akşam Lazio karşısına çıkacak kadro önemli. Mustafa Denizli, Sneijder’le olan problemi kesinlikle bir kenara bırakmalı. Galatasaray bir Avrupa takımı ve maça odaklanmak zorunda. İlk maçta ki gibi defansif bir karakterle oynamak yerine, golü arayan bir Galatasaray, Lazio karşısında turu geçebilir, ama işimiz çok zor.” ifadelerini kullandı.
 
“BİZ ZAMANINDA ROMA’YI YAKTIK, ŞİMDİ…”
 
Ümit Karan, Roma Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray adına son golü atan ismin kendisi olması ve ‘Galatasaray bugün Roma’yı yakar mı?” sorusuna ise “Biz zamanında yaktık, bunu bütün Avrupa gördü. Sıra gençlerde…” sözlerini kullandı.
 
YORUM SİZİN…
 
Ümit Karan, eski günlerdeki gibi en fit olduğu durumda şu an Galatasaray’da oynaması takdirde kaç gol atabileceği sorusuna ise, “Açıkçası Sneijder gibi asist özelliği çok gelişmiş bir futbolcuyla oynamak isterdim. Onun dışında kaç gol atardım; Yorumu size bırakıyorum…!” ifadelerini kullandı.
 
“DERBİDE KAYBEDEN OLMAYACAK”
 
Efsane golcü şampiyonluk düğümünü yakından ilgilendiren Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşması ile ilgili yorumunda ise “Tansiyonu ve gerilimi yüksek bir derbi bekliyorum. Zaten derbiler bu özelliğiyle güzel. Şampiyonluk yolunda çok önemli karşılaşma. Maçta kaybeden olmayacak. Bana göre; derbi berabere biter, Şampiyonluk yorumum ise derbiden sonra :)” diyerek sözlerini noktaladı.

Sporcope