Umut Bulut'tan Galatasaray açıklaması

Umut Bulut'tan Galatasaray açıklaması
Güncelleme:

Kayserispor kaptanı Umut Bulut, deplasmanda pazartesi akşamı karşı karşıya gelecekleri eski takımı Galatasaray maçı için konuştu.

Kayserispor kaptanı Umut Bulut, deplasmanda pazartesi akşamı karşı karşıya gelecekleri eski takımı Galatasaray maçı için, "Sezonun ilk haftasında 2 takım, zor bir müsabaka oynayacak" dedi.

GALATASARAY İYİ TRANSFERLER YAPTI

Umut Bulut, Kayserispor'un kulüp tesislerinde Tarsus İdmanyurdu'nu 3-0 yendikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Umut Bulut, şöyle konuştu:

"Aslına bakarsanız ben Galatasaray maçı öncesi yada sonrası konuşmak istemiyordum ancak "Galatasaray maçından sonra konuşacağım" şeklinde çıkan haberler nedeniyle açıklama yapma ihtiyacı duydum.. Böyle bir şey konuşmadığımı buradan kamuoyuna açıklamak isterim. Galatasaray maçına gelince de sezonun ilk haftası zor bir maç olacak. Galatasaray'ın oldukça iyi transferler yaptığını düşünüyorum. Herkes kendi takımının kazanmasını ister inşallah biz de iyi başlamak ve deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Galatasaray'da 4 sezon oynadım. Orada oynamak, herkese nasip olmaz. Ben çok mutluyum, Galatasaray'ın yeri bende ayrıdır. Öncelikle kendi takımım Kayserispor'a ligde başarılar diliyorum. Galatasaray'a da şampiyonluk yolunda başarılar dilerim."