Vodafone Arena dolup taşacak

Vodafone Arena dolup taşacak

Taraftarlar, Vodafone Arena'da oynanacak Kayserispor maçına büyük ilgi gösterdi.

Taraftarlar, Bursaspor maçıyla kapılarını açan Vodafone Arena’nın ikinci sınavı olan Kayserispor karşılaşmasının biletlerine de büyük ilgi gösterdi. Arena’da cumartesi günü yine adım atacak yer kalmayacak.

Beşiktaş’ın uzun süredir özlemini çektiği ve Bursaspor maçıyla kavuştuğu stadı Vodafone Arena’ya, bu hafta sonu oynanacak olan Kayserispor karşılaşması öncesinde de büyük ilginin olduğu öğrenildi.

Bursa’yı 3-2 yenerek Arena’yı zaferle açmayı başaran Beşiktaş’ın, cumartesi günü Kayseri ile oynayacağı maçın biletleri dün itibariyle satışa sunuldu. İlk sınav öncesinde tüm biletlerin satıldığı Arena’daki ikinci maçın biletlerinin de en kısa sürede tükenmesi bekleniyor. İlk karşılaşmada adım atacak yerin olmadığı Kara Kartal’ın 41.903 kişilik yeni evinde yine tek bir koltuğun bile boş kalmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

SON MAÇI OSMANLISPOR İLE

Şampiyonluğa giden yolda artık kritik haftalara giren ve puan kaybına telafisi olmayan Siyah-Beyazlılar’da futbolseverlerin de Kayseri maçının öneminin farkında oldukları ve tribünleri doldurarak, takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek verecekleri öğrenildi. Kartal, bu sezonki son iç saha maçını ise 33. haftada Osmanlısporla yapacak.

Fanatik