Volkan Pala kadroya alındı

Volkan Pala kadroya alındı

Galatasaray, sakatlıklar nedeniyle 18 kişilik kadroyu kurmakta zorlanıyor.

Medipol Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray, sakatlıklar nedeniyle 18 kişilik kadroyu Volkan Pala ile tamamlayabildi.

Galatasaray sakatlıklar yüzünden bugün oynayacağı karşılaşmada 18 oyuncuyu tamamlayamıyor. Orhan Atik, sahaya süreceği 11’ini hazırlarken, kulübedeki eksikliği tamamlamak için altyapıdan takviye yapacak. Hamit, Sinan, Bilal, Chedjou, Sabri ve Carole’un durumları ciddiyetini koruyor. Atik, Mustafa Denizli gibi A2’den Volkan Pala’yı kadroya katarak 18 kişilik kadrosunu tamamlayacak.

EMRE ÇOLAK SÜRPRİZİ

Mustafa Denizli’nin yedek kulübesinde unuttuğu Emre Çolak’a gün doğdu. Genç oyuncunun, Bilal Kısa’nın yokluğu ve Ryan Donk’un formsuzluğunda ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. 24 yaşındaki futbolcu, kupada oynanan Akhisar Belediye karşılaşmasında uzatmaya giden 5 dakikada Podolski’nin yerine girmiş ve kısa süre de olsa beğeni toplamıştı.

TAKIMA GÖZDAĞI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim dün bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda, oynanan kötü futbol nedeniyle oyunculara uyarıda bulunulması kararı alındı. Oyuncularla yapılan görüşmede ise Galatasaray’ın UEFA’dan transfer yasağı almadığı özellikle vurgulandı ve “Herkes kendine gelsin, futbolunu oynasın. Hakkınızdaki karar sezon sonu verilecek. Kimse sözleşmesine güvenmesin” denilerek bir bakıma gözdağı verildi.

AMK Gazetesi