Yeni yönetim oyuncuları rahatlattı

Yeni yönetim oyuncuları rahatlattı

Uzun süredir alacaklarını tahsil edemeyen bordo-mavili oyuncular, Muharrem Usta’nın göreve gelmesiyle rahat bir nefes aldı. Yeni yönetim tam 16 milyon TL’lik ödeme yaptı.

TRABZONSPOR’DA uzun süredir devam eden yönetim krizi, geçen pazar günü yapılan seçimle noktalanmış ve Muharrem Usta başkanlık koltuğuna oturmuştu. Göreve gelir gelmez zaman kaybetmeden kurmaylarıyla çalışmalara başlayan Usta öncelikle futbol takımına el attı. Tüm futbolcularla yakın temas kuran yöneticiler sıkıntıları masaya yatırdılar ve çözüm için kolları sıvadılar. Öncelikle her idmanda bir idarecinin idmanda bulunmasına karar verildi.

YÖNETİMİN icraatları bununla son bulmadı. Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik kriz sebebiyle uzun zamandır futbolcuların paraları ödenmiyordu. Tam anlamıyla Trabzonspor’da bir seferberlik ilan eden Usta ve arkadaşları, takıma tam 16 milyon TL’lik ödeme yaptı. Hatta yöneticilerin devre arasına kadar oynanacak 3 maçta 9 puan alınması halinde futbol takımına ekstra prim vermeyi vaat ettiği de belirtildi. Bu hamlelerin futbolcular üzerinde pozitif etki yarattığı ve takım üzerindeki olumsuz havanın dağıldığı kaydedildi.

AMK Gazetesi