Tehditin cezası ağır oldu !

Tehditin cezası ağır oldu !

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Colin Kazım Richards, bir gazeteciye savurduğu tehditler sonrasında 1 Şubat'a kadar kadro dışı bırakıldı.

Hollanda 1. Ligi takımlarından Feyenoord’da forma giyen Colin Kazım Richards, 1 Şubat’a kadar kadro dışı bırakıldı. Kendisi aleyhine yazılar kaleme alan bir gazeteciyi tehdit ettiği iddia edilen 29 yaşındaki futbolcu için, Hollanda temsilcisi resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklamada Kazım’ın bir gazeteci ile girdiği polemik üzerine kulübün böyle bir karar aldığı ve oyuncunun 1 Şubat tarihine kadar kadro dışı bırakıldığı ifade edildi. 1 Şubat’tan sonra kulübün konuyu tekrar gözden geçireceği dile getirildi.

Algemeen Dagblad’da çalışan bir gazetecinin takımın Portekiz kampında Kazım’ın davranışlarını eleştiren bir yazı kaleme alması 29 yaşındaki oyuncuyu sinirlendimişti.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un PSV maçı öncesi düzenlediği basın toplantısından hemen önce ilgili gazeteciyi karşısına alan Kazım, “Saat 2’de kapının dışında olacağım. Nasıl olsa uyuyor olacaksın. Mahvoldun sen.” cümleleriyle tehditler savurdu.

AMK Gazetesi