''Rüştü de hata yaptı Volkan da...''

''Rüştü de hata yaptı Volkan da...''

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Adana Demirspor maçının ardından konuştu.

PTT 1. Lig'de evinde Adana Demirspor ile 3-3 berabere  kalan Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, genç futbolcuları kazanma adına  yaşayacakları sıkıntılara katlanmak zorunda olduklarını söyledi.
 
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Özat, genç  oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını, onların bireysel hatalarına çözüm  bulmaları gerektiğini ifade etti.
 
Bu konuda taraftardan sabır göstermesini isteyen Özat, "Rüştü, Volkan  da hatalar yaparak belli yerlere geldi. Furkan da hata yapa yapa belli bir yere  gelecek. Genç oyuncu kazanmak adına belki bu süreçte canımız yanacak ama bunlara  katlanmak zorundayız. Biz bu yolda maç da kaybedebiliriz. Dolayısıyla  taraftarların bu sabrı mutlaka göstermesi gerekiyor" diye konuştu.
 
Maçta pozisyon hatası ve bireysel hatalardan dolayı 3 gol yediklerini  anlatan Özat, "Bir oyuncu takviyesi daha olursa önümüzün daha açık olacağını  düşünüyorum" dedi.
 
Adana Demirspor cephesi
 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın son bölümünde  yaptıkları hatalardan dolayı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.
 
Rakiplerinin oyun planını bilmelerine rağmen hatalar yaptıklarını  vurgulayan Özköylü, "Maalesef bu tuzağa düştük, 2 gol yedik. Çok rahat  kazanabileceğimiz bir maçı son 10 dakikada yaptığımız hatalar yüzünden berabere  bitirdik. Bir puana razı olmak zorunda kaldık. İnsan üzülüyor. Bu kadar iyi oyuna  rağmen, rakibimize can verdik. Biz 3 golü yememeliyiz. Ben hiç gol yememeyi  düşünürken 3 gol yememiz, benim için gerçekten hayal kırıklığıdır" ifadelerini  kullandı.