Göztepe umut tazeledi

Göztepe umut tazeledi

Karşıyaka'yı 2-0 yenen Göztepe, bu sonuçla sezonun bitimine 6 hafta kala play-off oynayabilme umudunu da tazeledi.

PTT 1. Ligi’nde  Karşıyaka derbisine kadar 13 maçta sadece 1 galibiyet alarak taraftarını kahreden Göztepe, dev maçta aldığı sonuçla camiasına bayram sevinci yaşattı. Göztepeli futbolcular, maçtan sonra soyunma odasındaki taktik tahtasına “İzmir’in ağası her zaman biziz” yazarak rakiplerine de göndermede bulundular.

Atatürk Stadı’na gelen yaklaşık 11 bin sarı kırmızılı futbolsever de her hafta tepki gösterdikleri oyuncuları bu kez bağrına bastı. Karşıyaka’ya karşı ilk derbi zaferini yaşayan Başkan Mehmet Sepil mest oldu. İstedikleri gibi bir sezon geçirmediklerini dile getiren Başkan Sepil, “Büyük moral bulduk. Camia nefes aldı, ben nefes aldım. Mutluluğumu tarif edemiyorum” dedi.

BAŞKANDAN AURELİO’YA ÖVGÜ

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil maçtan sonra Önder Özen’in yerine takımı emanet ettikleri Mehmet Aurelio’ya övgüler yağdırdı. Aurelio’nun futbolculuk kariyerinde de çok başarılı olduğunu ifade eden Başkan Sepil, şöyle konuştu:

“Aurelio hem karakterli bir insan, hem de futbol bilgisi iyi bir teknik adam. Bu sezon teknik direktör değişiminde hiç yapmak istemediğim hamleleri gerçekleştirdim. Ben her zaman istikrardan yanaydım, ama olmadı. Şu an kesinlikle yeni bir hoca aramıyoruz. Ben Aurelio’nun kulübümüzde çok uzun yıllar kalmasını istiyorum.”

GÖZTEPE’YE SÜPER PRİM

Göztepeli futbolcular, Karşıyaka galibiyetinin ardından çifte sevinç yaşadı. Ezeli rakiplerini yenerek taraftarlarla barışıp play off iddiasını sürdüren oyunculara 20’şer bin TL prim verileceği öğrenildi. Karşılaşma sonra soyunma odasına giren Başkan Mehmet Sepil’e “20… 20… 20…” şeklinde tezahüratta bulunan oyuncular isteklerinin kabul edilmesiyle büyük mutluluk yaşadı, ortalık “Büyük başkan” diye inledi.