Karşıyaka'ya Denizlispor'dan büyük tepki !

Karşıyaka'ya Denizlispor'dan büyük tepki !

Koray Palaz Karşıyaka maçının ardından rakip takım futbolcularını sert bir dille eleştirdi.

PTT 1’inci Ligi’nde pazartesi akşamı kurtuluşu mucizelere bağlı olan Karşıyaka ile evinde golsüz berabere kalan Denizlispor 12 hafta sonra çıktığı düşme potasına yeniden girerken yeşil-kırmızılı ekibin teknik sorumlusu Koray Palaz, rakibine ateş püskürdü.

“Karşıyakalı futbolcuların ne yapmak istediği hala anlamış değilim” diyen Koray Palaz, “1 puan iki takımın da işine yaramıyordu ama özellikle Karşıyaka’ya yaramıyordu. Buna rağmen oyunu soğutup, maçı berabere bitirmeye çalıştılar. Sanki, (Biz düşüyoruz, Denizlispor da düşsün) mantığı ile hareket ettiler” diye konuştu.

Kendi futbolcuları sahada aslanlar gibi mücadele ederken Karşıyakalı oyuncuların kazanma adına hiçbir şey yapmadığını öne süren Koray Palaz, “Biz gol için bastırırken, onlar kulübelerinden saha top attılar. Galip gelmek için oynayıp kazansalardı, ellerini sıkar, kutlardık. Yaptıkları hiç şık olmadı” ifadesini kullandı.

Karşıyaka maçında kaybettikleri 2 puanı, hafta sonunda oynayacakları Samsunspor deplasmanında telafi edeceklerini belirten Koray Palaz, açıklamasının sonunda, “Futbolcularımla bu takımı ligde tutmak için yemin ettik. Sezon sonunda bunu herkes görecek” dedi.