PTT 1. Lig'de namağlup ama...

PTT 1. Lig'de namağlup ama...

PTT 1. Lig'in namağlup tek takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında ise sadece tek galibiyet alabildi.

PTT 1. Lig'in namağlup tek takımı Gaziantep  Büyükşehir Belediyespor, sahasında yaptığı 5 maçta sadece tek galibiyet alabildi. 
 
Sezona, kulüp tarihinin en iyi başlangıcını yaparak başlayan  mavi-beyazlı ekip, geride kalan 10 haftada 4 galibiyet ile 6 beraberlik alarak 18  puan topladı. 
 
Deplasmanda daha fazla puan alan Gaziantep ekibi, evinde yaptığı 5  maçta sadece Karşıyaka'yı tek golle yenebildi. Son olarak Şanlıurfaspor ile 2-2  berabere kalarak evinde rakipleriyle puan paylaştığı maç sayısını 4'e çıkaran  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un deplasmanda ise 3 galibiyet, 2 beraberliği  bulunuyor. 
 
Gaziantep ekibi, deplasman performanslarına göre ligin zirvesinde yer  aldı. 
 
11. hafta yine evinde 
 
İç saha maçlarında galibiyet almakta zorlanan Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor, 1. Lig'in 11. haftasında 8 Kasım Pazar günü Alanyaspor'u konuk  edecek. 
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, geçmişi bir kenara bırakıp sonraki maçlara  bakacaklarını ve en iyi sonucu almaya gayret göstereceklerini belirterek, "Ligin  11. haftasında da kendi sahamızda Alanyaspor ile karşılaşacağız. İnşallah bu maçı  kazanıp evimizdeki şanssızlığı kıracağız. Tüm planlarımız bunun üzerine kurulu"  ifadelerini kullandı. 
 
Kutlu, Şanlıurfaspor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını  hatırlatarak "Bu maçı kazansaydık, sıralamada oldukça avantajlı konuma  gelecektik. Ama elimizde olmayan nedenlerle galibiyeti kaçırdık" diye konuştu.