Sivas'ta hedef galibiyet !

Sivas'ta hedef galibiyet !

Özköylü, Samsunspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi, "Kazanma arzumuz çok yüksek. Yolumuza kaybetmeden kazanarak devam etmek istiyoruz" dedi.

Ligin iyi takımlarından olan Samsunspor maçının zor bir deplasman olduğunu belirten Osman Özköylü, rakiplerinin son yıllarda play off ve finaller oynadığını, hep zirveyi zorladığını hatırlatırken şöyle konuştu:

“Ciddi bir seyirci desteğini arkasına alarak oynuyorlar. Samsunspor hiçbir zaman ihmal edecek, yabana atılacak bir takım olmamıştır. Biz de bu bilinçle bu maça hazırlandık ve sahaya bu düşünceyle çıkacağız. Bizim gibi hedefi olan takım için çok önemli deplasman. İnşallah ortaya koyacağımız iyi futbolla, iyi mücadele ve bize yakışan bir oyunla 3 puan almak istiyoruz.”

Osman Özköylü, 1’inci Lig’de maçların hala canlı yayınlanmadığını, bu konuyla ilgili kişilerin ve kurumların daha duyarlı olması gerektiğini vurgularken de şunları söyledi:

“Bu lig gerçekten çok keyifli bir lig. Herkesin çok fazla izlediği bir lig. Bence Süper Lig’den daha fazla izlenen bir lig. Tabi ki büyük takımların maçlarını bir kenara bırakıyorum. Yayını alacak yayıncı kuruluşla Futbol Federasyonu’nu da gerekli anlayışı gösterip ortak noktada buluşurlarsa tüm Türkiye’nin arzu ettiği o yayın karmaşası ortada kalmış olur. İnşallah herkes takımını ya da izlemek istediği maçı rahat rahat izleyebilir.”

Bu sezon ligde başarılı olmak için taraftar desteğinin önemli olduğunu belirten Osman Özköylü, sporseverleri kombine kartlara ilgi göstermeye davet etti. Türkiye Kupası’nda ise belli bir hedefleri olmadığını belirten Özköylü, forma şansı bulamayan oyuncuların maç kondisyonunu artırmak için iyi bir seçenek olabileceğini dile getirdi.