Vlemincx ve Maah takımla çalıştı

Vlemincx ve Maah takımla çalıştı

Yeni transferler Björn Vleminckx ve Emanuel Robert Maah da takımla çalıştı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon  hazırlıklarını Erzurum'da sürdürüyor.
 
Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen  sabah antrenmanında futbolcular, kondisyon ve kuvvet çalışması yaptı. Yeni  transferler, Björn Vleminckx ve Emanuel Robert Maah da takımla çalıştı.
 
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Metin Diyadin,  takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
 
Çalışmaların verimli geçtiğini belirten Diyadin, "12-13 gündür  çalışmalarımız sürüyor. Dönem dönem de yeni oyuncularımız takıma dahil oldu. Her  anlamda güzel bir kamp geçiriyoruz. İkinci etabı da burada yapacağız. İki gün  sonra ilk etap çalışmalarımız bitecek. İzinden sonra hazırlık maçlarıyla daha iyi  duruma geleceğiz" diye konuştu.
 
Yeni transferlerden Vleminckx'in geçtiğimiz günlerde kampa dahil  olduğunu vurgulayan Metin Diyadin, "İlk geldiği yıl Gençlerbirliği'nde başarılı  olan Vleminckx, Kayseri Erciyesspor'da inişli çıkışlı bir performans gösterdi.  Gerek Hollanda, gerekse Belçika liginde olsun futbolculuğunu kanıtlamış bir  oyuncu. İnşallah bize de katkı sağlayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.