TFF'den kalıcı bir eser daha !

TFF'den kalıcı bir eser daha !

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

TFF Başkanı Demirören, Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin ardından Antalya’ya da bir tesis kazandırmak istediklerini söyledi, desteklerinden dolayı Türel’e teşekkür etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi, Antalya bölgesinde yapılması planlanan kamp ve eğitim tesisleri konusunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

Antalya’nın sadece ülkemizin değil dünyanın en önemli futbol şehirlerinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Yıldırım Demirören, şöyle konuştu:

“Binlerce takımı ağırladığımız bu güzel bölgede Türkiye Futbol Federasyonu olarak kalıcı bir eser bırakmayı planlıyoruz. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri gibi dünyanın önde gelen futbol tesislerinden birisini Antalya’ya kazandırarak bu futbol şehrinde biz de yer almak ve özellikle kış aylarında tüm kurs ve eğitim çalışmalarımız ile Milli Takım kamplarımızı burada organize etmek istiyoruz. Antalya’nın bir futbol şehri olmasında büyük katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e bu projemize verdiği tüm destek ve futbola olan hizmetleri için özellikle teşekkür ederim.”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 7 numaralı Milli Takım formasını Menderes Türel’e hediye etti, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de formayı imzaladı.