Truva Atı davasını Ahmet Çakar kazandı

Truva Atı davasını Ahmet Çakar kazandı

Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 2-0’dan 3-2 yendiği maçın ardından attığı tweet yüzünden Veysel Sarı ile mahkemelik olan Ahmet Çakar o davayı kazandı.

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar Galatasaray Kulübü ve Veysel Sarı’nın kendisine açtığı iki davayı da kazandı. Sarı-kırmızılı kulüp ve Veysel Sarı Çakar’a manevi tazminat davası açmışlardı.

Galatasaray geçen sezon şampiyon olduğunda kazandığı en kritik maçlardan biriKasımpaşa maçı olmuştu. Sarı-kırmızılı takım ilk yarıyı 2-0 geride kapatmış ikinci yarıda bulduğu 3 golle Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etmişti. Galatasaray’dan Kasımpaşa’ya transfer olan Veysel Sarı performansı ile eleştirilerin odağındaki isim olmuştu.

O karşılaşma sonrasında Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar attığı “Veysel Sarı lar ve böyle geceler bana hep Odysseus’un (Tükçesi:Albayrak demek) TRUVA ATI nı hatırlatır” tweeti büyük ilgi görmüştü. Bu tweet sonrası Veysel’in avukatları Ahmet Çakar’a dava açtı. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davayı Ahmet Çakar kazandı.

Veysel’in açtığı davanın 100 bin TL’lik maddi tazminat davası olduğu iddia edilmişti ancak manevi tazminat davası olduğu ortaya çıktı. Ünlü yorumcuya iki dava ise iki ayrı programda yaptığı Galatasaray eleştirileri yüzünden açılmıştı. Bu iki manevi tazminat davası da geçen hafta Ahmet Çakar lehine sonuçlandı.

Sporcope