''Bebek'' yüzlü katil !

''Bebek'' yüzlü katil !

Ivan Bebek, Braga-Fenerbahçe maçını katletti.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan temsilcimiz Fenerbahçe'nin Bragadeplasmanına konuk olduğu karşılaşmanın hakemi Ivan Bebek, maç başından itibaren verdiği kararlarla sinirleri gerdi.

İlk gol ofsayt ama...

Ivan Bebek, maçın henüz 11. dakikasında Ahmed Hassan'ın Fenerbahçe ağlarına gönderdiği topta net ofsaytı görmedi. Fenerbahçe'nin bir golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakem, Braga'nın golünde ofsaytı görmezden geldi. 

Topal'a haksız kart, Pereira tribüne 

Hırvat hakem, önce Mehmet Topal'a haksız bir sarı kart göstererek cezalı duruma düşmesine neden oldu. Ardından 44. dakikada Vitor Pereira'yı tribüne göndermesiyle zirveye çıktı. 

Pereira, karşılaşmanın kalan dakikalarını tribünden takip edecek. 

İkinci yarıda da skandallarına devam etti!

Ivan Bebek, skandal kararlarına maçın ikinci yarısında da devam etti. 38 yaşındaki hakem, penaltı kararı verdiği pozisyonun öncesinde ofsaytı bir kez daha pas geçti. Penaltı kararı ise ayrı bir tartışma konusuydu. Neredeyse bütün otoritelerin "Kesinlikle penaltı değil" dediği pozisyon Bebek'e göre penaltıydı. Skandal hakem, bu pozisyonda bir de Mehmet Topal'a sarı kart göstererek ikinci sarı karttan saha dışına gönderdi. 

UEFA'nın hatalı kararlarıyla maça damgasını vuran Ivan Bebek hakkında nasıl bir değerlendirme yapacağı merakla bekleniyor.

Fanatik