Diego Ribas kaç maç ceza alacak ?

Diego Ribas kaç maç ceza alacak ?

Fenerbahçe'nin Celtic'i elediği maçta kırmızı kart gören Diego Ribas, son 32 turu maçlarında kesin olarak yer alamayacak.

Diego'nun ne kadar ceza alacağı merak konusu. Kesin olan şu ki direkt atılan Brezilyalı futbolcu son 32 turundaki maçları kaçıracak. Ancak cezanın daha yüksek olma ihtimali de var. Belçikalı hakem Serge Gumienny'nin F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'ya "Gözümün önünde rakibe nasıl öyle bir tekme atar anlamadım" dediği öğrenildi. UEFA'dan Diego'ya 4 maç ceza gelme ihtimali bulunuduğu kaydedildi.

Yönetim de ceza verecek 

F.BAHÇE, Celtic'le 1-1 berabere kalarak gruplardan çıktığı için Diego camia içinde sert bir tepki görmedi. Bazı yöneticilerin bu sorumsuzluğa bir hayli kızdığı öğrenilirken ilk yönetim kurulu toplantısında bu kart gündeme gelecek. Kulübün iç disiplin talimatları gereği Diego'ya ceza gelecek.

'Vitor'un oğlu gibi'

Diego'nun Akhisar ve G.Antep maçlarında yaptırdığı penaltılar sonrası F.Bahçe puan yitirmişti. Celtic karşısında da oyundan atılması kızdırdı. Vitor Pereira'nın sürekli Diego'yu oynatıp Ozan Tufan'a şans vermemesi dikkat çekti. Pereira'yı yakından tanıyanlar ise "Diego, Vitor'un oğlu gibidir. Onu kesmez. Ozan'ı henüz yeterli bulmuyor" diyor.

Fotomaç