Meireles'in açıklamaları İskoçları kızdırdı

Meireles'in açıklamaları İskoçları kızdırdı

İskoçlara galibiyet için fazla heveslenmemelerini tavsiye eden Raul Meireles, Celtic taraftarlarına uyarılarda bulundu.


Fenerbahçe orta sahasının tecrübeli ismi Raul Meireles, zorlu Celtic maçı öncesi İskoç basınına açıklamalarda bulundu. Daily Record'a konuşan Portekizli futbolcu Celtic taraftarına seslendi ve sarsıcı mesajlar verdi. 
 
Meireles, "Celtic'in büyük bir stadı olduğunu biliyorum. İyi bir atmosfer var onu da biliyorum. Ancak bununla bir Türk takımının gözünü korkutabileceklerini mi düşünüyorlar? Boşuna zamanlarını harcamasınlar. Kendilerine tüm söyleyebileceğim iyi şanslar. Portekiz'de ve İngiltere'de büyük maçlar oynadım. Ancak hiçbirisi Türkiye'de oynamaya benzemiyor" dedi.  
 
Sarı-lacivertli oyuncu, "Belki Celtic şu anda bizimle oynamak için iyi bir zaman olduğunu düşünüyor. Umarım bunu başarırlar. Açılış maçı bizim için hayalkırıklığıydı. Ancak bu gruptan çıkacağımıza hala inanıyoruz. Avrupa çapında önemli oyuncularımız var. Bizle oynayacak iyi bir zaman diye zaman yoktur.  Celtic'in bizim işimizi kolaylaştıracağını düşünmüyorum ama biz hazırız" diye konuştu. 
 
Portekizli futbolcu şöyle devam etti:
"Van Persie, Nani, Lazar Markovic gibi oyuncuları kadromuza katmak bizim için önemli katkılar oldu. Yeni oyuncuların bazen zamana ihtiyacı olur. Ancak bu tip oyuncular büyük maçlarda büyük işler yapacak kapasiteye sahip isimlerdir. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı elbette istedik. Ancak şimdi buradayız. Bu bizim şampiyonluğa ulaşmak istediğimiz bir lig. Ve kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız".   
 
Ukala Meireles!
 
Bu sözler yıldız futbolcunun röportajı verdiği Daily Record editörlerini kızdırdı. Gazete röportajı, "Ukala Meireles Celtic taraftarına, Fenerbahçe'nin gözünü korkutmak için boşuna zamanınızı harcamayın diyor" başlığıyla verdi. 
 

Milliyet