Miroslav Stoch: ''Umarım kalırım''

Miroslav Stoch: ''Umarım kalırım''

Son 3 yıldır kiralık olarak farklı kulüplere gönderilen Miroslav Stoch, büyük bir hasreti bitirdi, Fenerbahçe’ye golle geri döndü.

26 yaşındaki futbolcu oyuna sonradan girdiği karşılaşmada takımının 2. golünü attı. En son 29 Nisan 2012 tarihinde Beşiktaş filelerini havalandıran Stoch, tam bin 572 gün sonra Fenerbahçe adına fileleri sarstı. Tribünler de Stoch’un golünden sonra büyük bir coşku yaşadı.

Stoch’un uzatmalarda attığı uzaktan şık gol ise ayakta alkışlandı. 2012’de Puskas ödülünü aldığı dönemki gollere benzer iki gol kaydeden tecrübeli oyuncu inanılmaz bir geri dönüş yaptı. Tribünler maçtan sonra bile uzun süre Stoch diye inledi.

Slovak oyuncu, “Umarım Fenerbahçe’de kalırım. Geldim ama sonra kiralık olarak ayrıldım. 3 yıldır bu durum var. İnancımı kaybetmeden her şeyi yaptım. Çalışmaları devam ettirdim ve en iyisini yaptım. Umarım çalışmalarımın karşılığını alacağım gün bugündür” dedi.

Sözlerini “Burada güzel anılarım da var kötü anılarım da var” diyerek sürdüren Stoch, sadece güzelleri hatırladığını, bu galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.