Pereira'dan Yıldırım'a şok cevap

Pereira'dan Yıldırım'a şok cevap

Aziz Yıldırım, Molde mağlubiyeti sonrası Pereira'ya hesap sordu.

UEFA Avrupa Ligi'nde grubun favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe'nin, zayıf rakibi Molde'ye 3-1 yenilmesi soğuk duş etkisi yaparken yönetimin de eleştiri oklarında Teknik Direktör Pereira ile Sportif Direktör Terraneo vardı. 
 
Aziz Yıldırım, Molde hezimeti sonrası Pereira'ya hesap sordu. Pereira Yıldırım'a"Futbolcunun kulağından tutup ben mi çalıştırayım?" şeklinde cevap verdi. 

YILDIRIM HESAP SORDU

Yenen 3 golün yanı sıra, ikinci yarıda yürüye yürüye oynanan futbol için bazı yöneticiler,"Her mevkiye 2 tane herkesin imrendiği yıldızlar aldık ama ortaya konan futbol çok eleştirilen geçen senenin dahi gerisinde." dediler. Tüm bu konuşmaların ardından maç sonu başkan Aziz Yıldırım, Vitor Pereira'yı yanına çağırıp, hesap sordu.

"FUTBOLCULARIN KULAĞINDAN TUTUP BEN Mİ ÇALIŞTIRAYIM?"

Başkan Yıldırım'ın çok sinirli olduğu ve"Nedir bu sonuç hoca? Bu görüntü bu takıma yakışıyor mu? Bu takım neden bu kadar güçsüz?" dediği öğrenildi. Pereira'nın ise Yıldırım'ın karşısında kendisine savunmakta zorlandığı ve "Futbolcunun kulağından tutup ben mi çalıştırayım. Hepsi yıldız isimler kendi kondisyonlarına göre çalışmaları gerek." tarzı açıklamalar yaptığı belirtildi.