Rostov'dan İngiliz devine şok

Rostov'dan İngiliz devine şok

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester United, deplasmanda Rostov ile 1-1 berabere kaldı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı turnuvası UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları tamamlandı. Rövanşları 16 Mart'ta yapılacak Avrupa Ligi son 16 turunun ilk ayağı, TSİ 23:05'te başlayan maçlarla sona erdi.

Olympiakos - Beşiktaş: 1-1

Beşiktaş, Yunanistan'da karşılaştığı Olympiakos ile 1-1 berabere kalarak evinde oynayacağı maç öncesinde avantajlı bir skor elde etti. Siyah-beyazlıların golünü 53. dakikada Vincent Aboubakar atarken, ev sahibi takım ise 36. dakikada Esteban Cambiasso ile fileleri havalandırdı.

Olympique Lyon - Roma: 4-2

Turnuvanın iddialı ekiplerinden Olympique Lyon ile Roma arasındaki karşılaşma ise Fransa temsilcisinin 4-2 üstünlüğüyle sona erdi. Ev sahibi Olympique Lyon'un gollerini 8. dakikada Mouctar Diakhaby, 47. dakikada Corentin Tolisso, 77. dakikada Nabil Fekir, 90+2'nci dakikada Alexandre Lacazette atarken, Roma ise 20. dakikada Mohamed Salah ve 33. dakikada Federico Fazio ile ağları sarstı.

Rostov - Manchester United: 1-1

İngiltere ekibi Manchester United, deplasmanda Rus temsilcisi Rostov ile karşılaştı. Manchester United, 35. dakikada Henrikh Mkhitaryan ile öne geçmesine rağmen 53. dakikada Aleksandr Bukharov'un golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kopenhag - Ajax: 2-1

Danimarka temsilcisi Kopenhag ise Hollanda'nın Ajax takımını ilk dakikada Rasmus Falk ve 60. dakikada Andreas Cornelius'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Ajax'ın tek golü, 32. dakikada Kasper Dolberg'den geldi.

APOEL - Anderlecht: 0-1

Diğer maçta Belçika'dan Anderlecht, konuk olduğu Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL'i 29. dakikada Nicolae Stanciu'nun golüyle 1-0 yendi.

Gecenin sonuçları şöyle:

Olympiakos (Yunanistan) - Beşiktaş (Türkiye): 1-1
Olympique Lyon (Fransa) - Roma (İtalya): 4-2
Rostov (Rusya) - Manchester United (İngiltere): 1-1
Kopenhag (Danimarka) - Ajax (Hollanda): 2-1
APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Anderlecht (Belçika): 0-1
Schalke 04 (Almanya) - Borussia Mönchengladbach (Almanya): 1-1
Celta Vigo (İspanya) - Krasnodar (Rusya): 2-1
Gent (Belçika) - Genk (Belçika): 2-5

Milliyet

Etiketler sonuçlar toplu UEFA