Real Madrid çıldırdı ! Aubameyang için...

Real Madrid çıldırdı ! Aubameyang için...
Güncelleme:

Real Madrid, Pierre-Emerick Aubameyang için gözünü kararttı.

Real Madrid, 2014 yılında Juventus'a sattığı Alvaro Morata'yı geri alıp, Pierre-Emerick Aubameyang karşılığında Borussia Dortmund'a satmak istiyor. Üstelik Madrid ekibi, Ispanyol oyuncunun yanı sıra Bundesligakulübüne 70 milyon euro ödemeyi de teklif ediyor.

Gabonlu yıldız Aubameyang'in adı birçok Avrupa deviyle anılıyor. Kulübü Dortmund'a kalmak istediğini belirten futbolcu için teklifler her geçen gün kızışıyor. Başarılı forvet, geçtiğimiz yıl takımıyla bitecek olan sözleşmesini 2020'ye kadar uzatmış, ancak İspanyol asıllı dedesine verdiği 'Real Madrid'de oynama sözü' yüzünden adı özellikle Eflatun-Beyazlılarla anılmıştı.

İspanyol basını, Robert Lewandowski'nin Bayern Münih ile anlaşmasını uzatmasının ardından kulüp başkanı Florentino Perez'in, B planı olarak düşündüğü isim Aubameyang'ı Madrid'e getirebilmek için kesenin ağzını açacağı iddiasında bulundu. AS gazetesinde de yer alan habere göre, Real, Juventus'a sattığı Morata'yı anlaşma koşullarına göre takıma geri alabiliyor. 23 yaşındaki forvet ve 70 milyon euro karşılığında Pierre-Emerick Aubameyang'ı renklerine bağlamak isteyen Perez'e Dortmund'un ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Fanatik