Efsaneler İstanbul’da buluşuyor

Efsaneler İstanbul’da buluşuyor

Efsanevi tenisçiler Martina Hingis ve Pat Cash, Türk tenisçiler Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan ile karşılaşacak.

Efsanevi tenisçiler Martina Hingis ve Pat Cash, Eylül ayında Caddebostan'da düzenlenecek TEB BNP Paribas Tennis Stars etkinliğinde, Türk tenisçiler Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan ile karşılaşacak.

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) organizasyonuyla, Türkiye Tenis Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek turnuva öncesi Çırağan Sarayı’nda tanıtım toplantısı yapıldı. Tanıtım toplantısında Martina Hingis ve Pat Cash, İstanbul’da bulunmaktan ve bu projenin içinde yer alıyor olmaktan duydukları heyecanı paylaştı.

MARTINA HİNGİS: ONUR DUYUYORUM

İstanbul’a daha önce gelmediğini belirten Martina Hingis, TEB Tennis Stars lansmanı için burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hingis, Bu ziyaretim etkinlik lansmanı ve reklam filmi çekimleri içindi. Şimdi kısa olacak ama ileride mutlaka daha uzun kalmayı planlıyorum. Reklam filmi çekimleri benim için çok heyecan vericiydi. Pat Cash’le caddenin kapatıldığı güvenlik önlemlerinin alındığı sokaklarda bir daha yaşayamayacağım bir deneyim yaşadım. Çekimler sırasında 12-14 yaşında çocuklarla sokakta tenis oynadık. Çok heyecan vericiydi. Amerika Açık sonrası Eylül ayındaki organizasyonda bulunacağım için çok mutluyum. Bu organizasyonun içinde bulunmaktan, elçisi olmaktan onur duyuyorum diye konuştu.

PAT CASH: TENİSİN ÇOK SEVİLDİĞİNİ GÖRDÜM

İstanbul ile tanışmasının çok eski yıllara dayandığını belirten Pat Cash ise, 15 yıl önce antrenörlük kliniği gerçekleştirmek için buraya geldim. İlk kez Türkiye’ye gelirken, Türkiye’de tenisin bu sevildiğine dair fikrim yoktu. Geldiğimde tenise olan ilginin küçümsenemeyecek düzeyde olduğunu, Türkiye’de tenisin çok sevildiğini gördüm. Sonraki süreçte birçok proje ve etkinlik için İstanbul ziyaretlerim devam etti. Şimdi Eylül ayında gerçekleşecek bu heyecan verici etkinliğin içinde olmaktan da oldukça heyecan duyuyorum dedi.

Etiketler tenis efsaneler