Türk futbolunun gururu !

Türk futbolunun gururu !
Güncelleme:

Arda Turan, "Hayal bile edemezdim" dediği rüyasını gerçekleştirdi. Milli yıldız, Espanyol karşısında Messi, Suarez ve Neymar'lı 1.6 milyar Lira'lık Barça 11'inin parçasıydı.

Türkiye, 41 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Barcelona’da ilk maçına çıkan Arda Turan’ın gururunu yaşıyor.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; 6 aydır Barça’nın transfer yasağı nedeniyle sadece antrenmanlara katılan milli futbolcumuz, sonunda formasına kavuştu ve Espanyol karşısında 11’de maça başladı. İstanbul Bayrampaşa semtinin sokaklarında futbola başlayan Arda Turan, Espanyol mücadelesinde sahaya çıkan yaklaşık 1.6 milyar Lira değerindeki Barcelona’nın 11’inde yer aldı. Çok değil sadece 5 sene önce Atletico Madrid’e gittiğinde Türkiye’deki hiç kimse ve hatta kendisi bile, bu seviyeye geleceğini hayal edemezdi.  

İNANDI VE BAŞARDI

Atletico Madrid’de oynarken 2013’teki bir röportajında, “Barcelona’da oynamak rüya gibi olur” diyen milli futbolcumuz, sonunda o kadroda da kendisine yer buldu. Yıldız oyuncu, her takımın korkulu rüyası 394 milyon Lira’lık değere sahip Lionel Messi, 328 milyon Lira’lık Neymar ve 295 milyon Lira’lık Luis Suarez’den oluşan müthiş 3’lü ile aynı sahada top koşturdu, dünya yıldızları seviyesine ulaştığını resmen kanıtladı.

Fanatik