Van Gaal'den olay hareket !

Van Gaal'den olay hareket !
Güncelleme:

Manchester United'ın Arsenal'i Old Trafford'da 3-2 yendiği maçta çok ilginç bir olay yaşandı.

İngiltere Premier Ligi'nde haftanın en önemli maçında Manchester United, sahasında karşılaştığı Arsenal'i 3-2 mağlup etti.

United'dan 18 yaşındaki Marcus Rashford'un, Arsenal'den de Mesut Özil'in yıldızlaştığı karşılaşmanın bir diğer kahramanı ev sahibi ekibin teknik direktörü Luis van Gaal oldu.Maçın 75. dakikasında 4. hakem Mike Dean'in yanına giden Van Gaal, Arsenal'den Alexis Sanches'in kendini yere nasıl bıraktığını göstermek isterken, kendini bir anda yere bıraktı. Ünlü teknik adamın bu davranışı görenleri hayretler içinde bırakırken, futbol tarihinin en ilginç olaylarından biri olarak kayıtlara geçti.

70.jpg

Oldukça çekişmeli geçen mücadelede, Manchester United'in gollerini Marcus Rashford (2) ve Ander Herrera kaydederken, Arsenal'in golleri Mesut Özil ve Danny Welbeck'ten geldi.

MAÇTAN SONRA ÖZÜR DİLEDİ
Luis van Gaal bu hareketi nedeniyle maçtan sonra özür diledi. Hollandalı çalıştırıcı, "Orada fazla duygusal davrandım, çünkü duygu doluydum. Yaptığım hakeme, yan hakeme ya da dördüncü hakeme yardımcı olacak bir hareket değildi. Normalde kulübemden çıkmadığım için eleştirilirim bu sefer tam tersini yaptığım için eleştiriliyorum. Ancak yaptığım yanlıştı ve özür diliyorum" dedi.