Galatasaray Avrupa'da finalde

Galatasaray Avrupa'da finalde

Galatasaray Daikin ilk maçta mağlup ettiği Schweriner’i rövanşta da 3-0 yendi, finale yükseldi.

Galatasaray Daikin, Alman temsilcisi Schweriner’i rövanşta da mağlup etti, Avrupa Bayanlar Voleybol CEV Kupası’nda finale yükseldi. Sarı-kırmızılıların son rakibi ise Rusya ekibi Dinamo Krasnodar oldu: 3-0

Avrupa Bayanlar Voleybol CEV Kupası’nda Galatasaray Daikin ilk maçta mağlup ettiği alman temsilcisi Schweriner’i rövanşta da 3-0 yendi, finale yükseldi.

Cim-Bom ilk sete iyi başlayamamasına rağmen çabuk toplarlandı ve ilk molayı 8-7 önde geçti. Konuk ekip, Galatasaray’ın hatalarını iyi değerlendirdi ve ikinci molada 16-12 ile skor avantajını ele geçirdi. Leys’in servis turunda kendine gelen temsilcimiz seti 30-28 aldı.

İlk maç 29 Mart’ta

Schweriner, ikinci sete de etkili başlayan taraf olurken, bu kez de Jackson sahneye çıktı ve Galatasaray’ı ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılılar bu seti de 25-18 kazandı ve ilk maçı 3-0 galip tamamladığı için finale çıkmayı garantiledi. Üçüncü sette Cim-Bom molaları 8-7 ve 16-13 önde geçerken seti 25-23 maçı da 3-0 kazandı. Temsilcimizin finaldeki rakibi Rusya’dan Dinamo Krasnodar oldu. Finalin ilk maçı 29 Mart’ta oynanacak.

55-009.jpeg

Milliyet