Dünden Bugüne Filmler

Dünden Bugüne Filmler
Güncelleme:

Yapılan ilk sinema filminin üzerinden yıllar geçti ve ilk sinema filmi ile şimdilerde ortaya konulan filmleri kıyaslarsak ortaya büyük ve geniş bir tablo çıkacaktır.

Sessiz filmlerin öncülük ettiği sinema tarihi her geçen gün üzerine bir yenisini katıp gelişmiştir. Başka alanlar gelişme süreçlerinde yer yer gerilerlerken sinemanın başına hiç böyle bir şey gelmemiştir. Sinema her geçen gün her yeni bilgi ve fırsatla daha da gelişmiştir. İlk ortaya koyulan yapımlar tabii ki reklamlarının eksikliğinden dolayı ve dönemin şartlarından dolayı çok fazla kesime hitap edememiştir. Ama şimdilerde teknolojinin gelişmesi ile birlikte istediğimiz filme online filmifullizle fırsatıyla ulaşabiliyoruz.

Eskiden olsa insanlar filme ayıracak bütçeleri olmadıkları bahanesini sunabilirlerdi ama şimdilerde bu bahane pek işe yaramaz gibi. Çünkü artık insanlar izlemek istedikleri filmi oturdukları yerde evlerinde keyif yaparken de izleyebilirler. Ayrıca artık sinemada gösterilip vizyondan çıkan filme bir daha ulaşamamak gibi bir şeyde yok. Çünkü filmler artık sinemalarda bir süre ücretli olarak oynatıldıktan sonra film izle sitelerinde herkesin ulaşabileceği şekilde yerlerini almaktadırlar. Ayrıca online film sitelerinin sunduğu bir kolaylıkta şudur; filmler sinemalarda bazen sadece orijinal dilleri ile halkın beğenisine sunuluyorlar. Yani filmi eğer sinemada izlemek istiyorsanız mecburen altyazılı izliyorsunuz. Ama eğer biraz sabredip filmin vizyondan kalkmasını beklerseniz film online sitelerde filmi full izle seçeneği ile yerini alıyor. Böylelikle izlemek istediğiniz filmi izleyememeniz için bir bahane de kalmıyor.

Ayrıca vizyona girmeyen dünya sinemasının bizlere sunduğu birçok yapımda online sitelerde Türkçe dublajlı ve altyazılı bir şekilde yerlerini alıyorlar. Bu şekilde sinema izleme zevkiniz belli başlı ülkelerle sınırlı kalmıyor. Ayrıca sinemadan farkı olarak online sitelerde izleyeceğimiz filmin kalitesine de biz karar veriyoruz. Sinema keyfini daha iyi yaşayabilmek için istediğimiz filme full hd kalitesini belirterek de ulaşabiliyoruz. Bu da sinemayı izleyeni için daha kaliteli hale getiriyor. Yani dünden bugüne sinema, teknoloji ile birlikte çok fazla gelişime ortak olmuştur ve film seyircisi içinde bu fırsatları olabildiğince arttırmaya devam etmiştir ve halen daha devam etmektedir.