İmamoğlu'ndan güldüren Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidi

Güncelleme:

Sözcü TV'de canlı yayın konuğu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit ettiği anlar stüdyodaki gazetecileri kahkahalara boğdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit etti. Stüdyodaki gazeteciler ise İmamoğlu'nun yaptığı taklit karşısında kendilerini tutamayarak kahkahalara boğulup "Sesinizi de aynı yaptınız" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, Sözcü TV'de Senem Toluay Ilgaz moderatörlüğünde; gazeteci Uğur Dündar, sunucu İpek Özbey ve gazeteci İsmail Saymaz ile Deniz Zeyrek'in sorularını yanıtladı.

 Belediye olarak yaptıkları icraatları anlatan İmamoğlu, "500 bine yakın 0-4 yaş arası çocuğu olan anne, çocuğuyla beraber bu şehirde ücretsiz dolaşıyor. Bunun dünyada örneği yok." dedi.

ERDOĞAN TAKLİDİ STÜDYOYU KAHKAHALARA BOĞDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen sözlerini sürdüren İmamoğlu, "2019'da seçim meydanlarında 'Ben bunu çıkaracağım' deyince, 'Kimin parasını kime veriyorsun?' dediler." ifadelerini kullanınca stüdyo kahkahalara boğuldu. Gazeteciler, Erdoğan'ın taklidini yapan İmamoğlu'na "Sesinizi de aynı yaptınız" dedi. İmamoğlu ise "Oluyor bazen, sormayın" diyerek karşılık verdi.