Murat Ongun'dan TRT'ye sert tepki: ''İBB reklamlarını parasıyla bile yayınlamıyor''

Murat Ongun'dan TRT'ye sert tepki: ''İBB reklamlarını parasıyla bile yayınlamıyor''
Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ardından danışmanı Murat Ongun da TRT’ye tepki gösterdi. “TRT’nin tüm kanalları, İBB reklamlarını parasıyla dahi yayınlamıyor” diyen Ongun, “İstanbullular bu adaletsizliğe bir kez daha DUR diyecek” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi televizyon kanalı TRT’nin AK Parti’nin İBB Adayı Murat Kurum’a yer verip, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu görmezden gelmesi tartışılmaya devam ediyor. Muhalefetin tepki gösterdiği TRT, sessizliğini korurken kuruma bir tepki de İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun’dan geldi.

Sosyal medyadan paylaşım yaparak TRT’ye tepki gösteren Ongun, şunları söyledi:

“İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, TRT’de 5 yıldır şöyle bir anı bile olmadı. Dahası da var. TRT’nin tüm kanalları, İBB reklamlarını parasıyla dahi yayınlamıyor. İstanbullular bu adaletsizliğe bir kez daha DUR diyecek.”

Öte yandan AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum’un Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul için vaatlerini sıraladığı konuşması onlarca kanal tarafından canlı verildi. Eleştirilerin hedefinde olan TRT, AK Parti Adayı Kurum’a yer verilen peş peşe 36 paylaşımıyla da bir kez daha tepki çekti.