Şişli Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı'nda yerini aldı

Şişli Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı'nda yerini aldı
Güncelleme:

Şişli Belediyesi, her yıl on binlerce kitapseveri ağırlayan ve bu yıl 40. kez kapılarını açacak olan Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı’ndaki yerini aldı.

Kitapseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Uluslararası TÜYAP kitap fuarı bu yıl 40. kez 28 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

Şişli Belediyesi de, 1000 'i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla yüzlerce yazarı İstanbul ve çevre kentlerden okuyucularla buluşturacak olan fuardaki yerini aldı. Şişli Belediyesi; “Şişli Semt Kitaplığı” serisi, “100. Yılında Kemal'in Türkiyesi”, 100. Yıl Lozan kutlamaları kapsamında Boyut yayınları ile hazırladığı “İlk ve Son Barış 100. Yılında Lozan”, “100. Yılında Lozan Sonsuz Barış”, “Katılımcı Bütçe ile Başka Bir Şehir Mümkün”, “Katılımcı Bütçe Konferans”, “Şişli Gezi Rehberi”, “1000 Gün”, “Benim Bütçem”, “Şişli'de Doğrudan Demokrasi Deneyimi'', “Gençlik Algısı 'Genç Yaşam Dünyası İle İlgili Şişli'deki Gençlik Üzerine Bir Araştırma” kitaplarıyla 10. Salon 1025 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.