Akalın ve Yener'in yeni rekabeti

Akalın ve Yener'in yeni rekabeti

Demet Akalın ve Hande Yener, şimdi de konser rekabetine girdi.

De­met Aka­lın ile Han­de Ye­ner ara­sın­da­ki re­ka­bet bit­mek bil­mi­yor. Her alan­da bü­yük çe­kiş­me ya­şa­yan iki­li şu sı­ra­lar ‘kon­ser re­ko­ru­’ re­ka­be­ti ya­şı­yor.

Bugün gazetesinden Gülden Avuç'un haberine göre, Han­de Ye­ne­r’­in ‘Kon­ser re­ko­ru kı­ra­ca­ğı­m’ açık­la­ma­sı­nın ar­dın­dan kon­ser tak­vi­mi­ni açıklayan Aka­lın, ey­lül ayın­da tam 11 kon­ser ve­re­cek. Sah­ne üc­re­ti 60 bin li­ra olan şarkıcı, sa­de­ce 1 ay­da 660 bin li­ra ka­za­na­cak. 6 kon­ser an­laş­ma­sı da­ha ya­pan Akalın, 5 Ekim’deki Kurban Bayramı konseriyle bir­lik­te yaklaşık 400 bin li­ra­yı da­ha ce­bi­ne ko­ya­cak ve toplamda 1.1 milyon lira kazanacak.

Aka­lın, 5 Ey­lü­l’­de İz­mi­r’­de baş­la­ya­ca­ğı kon­ser ma­ra­to­nu­na Bod­rum, An­ka­ra, Es­ki­şe­hir, Al­man­ya, Ams­ter­dam ve Ada­na­’y­la de­vam ede­cek. Han­de Ye­ner de eylül, ekim ve ka­sım ay­la­rı­nı sah­ne­de ge­çi­re­cek. Ey­lülde 9, yıl­ba­şı­na ka­dar top­lam 17 kon­ser ve­re­cek ve 900 bin li­ra­yı ce­bi­ne ko­ya­cak. Ye­ne­r’­in kon­ser ma­ra­to­nun­da ise Kıb­rıs, An­ka­ra, İz­mir, An­tal­ya, Bur­sa’nın ya­nı sı­ra Avus­tur­ya ve İs­viç­re de var.