Ölüm kararını annesi verdi !

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlGörme engelli kızı için ötenazi davası açan anne davayı kazandı.
İngiltere'de bir anne, kör olan engelli kızının çektiği acılara dayanamayarak açtığı ötenazi davasını kazandı. 12 yaşındaki kızın hayatına son verildi.
İngiltere, bir annenin vermek zorunda kaldığı en zor kararı konuşuyor. Charlotte Fitzmaurice'nin , 12 yıl önce dünyaya gelen kızı Nancy, doğar doğmaz menenjit geçirdi. Kör olan Nancy, yürüyemiyor, konuşamıyor, yemek yiyemiyor, günün büyük bölümünü acı içinde çığlık çığlığa geçiriyordu.
Kızının bu acılarına dayanamayan anne, Yüksek Mahkeme'ye kızının hayatına son verilmesi için izin davası açtı.
12 YAŞINDAKİ KIZA ÖTENAZİ YAPILDI - FOTO GALERİ
12 SENESİNİ HASTANEDE GEÇİRDİ
Nancy'nin 24 saat hastanede yaşadığını belirten 36 yaşındaki anne, "Doktorlar doğar doğmaz menenjit geçiren Nancy için "4 yaşına kadar yaşar" dediler. 12 sene hastanelerde kalarak Nancy'i bugüne kadar yaşattık. Morfin ve diğer güçlü Ağrı kesicilere bağışıklık kazandığı için acıları dinmiyordu. Beyninde sürekli sıvı birikiyordu. Mahkemenin 'kabul' kararından 14 gün sonra kızımın hayatına son verildi. Artık huzura kavuştu fakat ben kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol