30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

- 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

İlçedeki Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na, Kaymakamlık, Jandarma ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bozkurt İlce Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Kıdemli Çavuş Saim Varol yaptı. Varol Konuşmasında, Türk milleti tarihin her döneminde imkânsızlıklarla başa çıkmış, her türlü saldırgan emellere göğüs germiş ve asaletinden aldığı güçle türlü zorluklara karşı durmuştur. İstiklali ve istikbali uğruna fedakârlıktan kaçınmayan, zahmet ve zulmetlerden korkmayan daha da önemlisi ölümlerden dahi çekinmeyen Türk Milleti 92 yıl evvel Kocatepe’den İzmir’e kadar eşsiz bir destan yazmıştır” dedi.

Törende ayrıca Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri şiirler okudu. Daha sonra Kaymakam Murat Gökoğlu, makamında tebrikleri kabul etti. Kutlamalara, Kaymakam Murat GÖkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Fikret Dinç, Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, Siyasi Parti temsilcileri, resmi daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.