Aldatan kocaya rekor tazminat

Aldatan kocaya rekor tazminat

Kendisini aldattığını kanıtladığı kocasına 12 milyon TL'lik dava açtı.

İş adamı, karısının kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek koruma kararı aldırdı. Kadın da dedektif tutup kocasının kendisini aldattığını ispatladı. Kocasına 12 milyon liralık, sevgilisine de 20 bin liralık tazminat davası açtı

Bugün gazetesinden Şeyda Burcu İkiz'in haberine göre Ay­dın­lı işa­da­mı Ö.T. es­ki ba­ka­nın kı­zı M.T. ile 2011 yı­lın­da ev­len­di. Bir ço­cuk­la­rı olan çif­tin ara­sı za­man­la bo­zul­du. Eşi­nin baş­ka ka­dın­la iliş­ki­si ol­du­ğun­dan şüp­he­le­nen M.T. de­dek­tif tu­ta­rak ko­ca­sı­nı ta­kip et­tir­di.De­dek­tif Ö.T’­yi baş­ka bir ka­dın­la gö­rün­tü­le­di. Fo­toğ­raf­la­rı gö­ren M.T.bo­şan­ma­ya ka­rar ver­di. İki ta­raf da bo­şan­ma da­va­sı aç­tı.

BE­Nİ KA­RIM­DAN KO­RU­YUN

Mah­ke­me­ye baş­vu­ran Ö.T. ka­rı­sı­nın ken­di­si­ne şid­det uy­gu­la­dı­ğı­nı öne sü­re­rek ko­ru­ma ka­ra­rı çı­kart­tı. Karara göre M.T. kocasına şiddetuygulamayacak veya tehdit etmeyecekti. M.T. de kar­şı da­va aça­rak ko­ca­sı hak­kın­da ko­ru­ma ka­ra­rı al­dır­dı.

Sürekli aşağıladı

Bununla yetinmeyen M.T. kocasının ilişki yaşadığı A.M. adlı kadına 20 bin lira manevi tazminat talebiyle dava açtı. Evlilikleri süresince sürekli aşağılandığını ifade eden M.T. evliliğini kurtarmak için 15 kilo verdiğini ama hiç birşeyin değişmediğini söyledi. M.T. kocasından da 12 milyon lira tazminat istedi.