Anasının Oğlu 4. Bölüm Fragmanı

Anasının Oğlu 4. Bölüm Fragmanı

Anasının Oğlu 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Anasının Oğlu dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi yeni bölümüyle 29 Ağustos 2014 Cuma Akşamı ekranlarda.

Cano'nun ağalığı tehlikede

Kandırıldığını düşünen Ece, Fırat'a hala çok kızgındır. Bu arada kendisini Sidar'a affettirmeye çalışan Abdurrahim ise, yanına Cano ve Fırat'ı almıştır. Sidar'ın gönlünü kazanmak için her yolu deneyedursun, Sidar da yanına yeni gelini alarak 3'lüye karşı ittifak kurar.

Derikfan Ailesi’nin uzaktan akrabaları İbo'nun bir anda çıkagelmesi ve 3.çocuğunu bekliyor olması Sidar'ı panikletir. Çünkü ağalık sistemine göre yeni ağanın bu koşullarda İbo olması gerekmektedir. Ece ve Fırat'a bel bağlayan Sidar'ın imdadına ise, her zor durumda Derikfanlar’ın yardımına koşan Lal yetişir. Lal ile Cano'nun yalandan sözlenmesi Haluk, Afet ve Rukiye 3’lüsünü ayağa kaldırırken, Cano'nun ağalığını koruyabilecek midir?

Derikfanlar’da sürpriz düğün!

Cano ve Sidar Ana'nın İstanbul’a ansızın gelmesiyle ilişkileri kabusa dönen Fırat ve Ece sonunda nikah masasına oturur. Evin önce hizmetçisi sanılan ve Sidar Ana'dan çekmediği kalmayan Ece’nin sürprizi, Derikfan Ailesi’nin gündemine bomba gibi düşer.
Mardin'den İstanbul’a torun hasreti yüzünden gelen Sidar Ana, yıldızının bir türlü barışmadığı Ece ile buzları eritir. Tüm olanların üzerine çıldırma noktasına gelen Ece, sürpriz gelişen bir olay ile ailenin göz bebeği olur.

Evde Ece ve Sidar Ana çekişmesi sürerken, Lal ve Cano yakınlaşması Haluk'u iyice sinirlendirmeye başlar. Bu yakınlaşmadan rahatsız olan Haluk, Cano ve ailesini zor duruma sokmak için hain planlar yapar. "Analı Oğullu Yöresel Tatlar" restoranına göz diken Haluk'un niyeti hiç iyi değildir. Fakat, Lal buna izin vermez.

Anasının Oğlu 4. Bölüm Fragmanı | Haber3 Video | Sitene Ekle