Atake Sıvı Tebeşir Kalemi Çocukların Sağlığını Koruyor

Atake Sıvı Tebeşir Kalemi Çocukların Sağlığını Koruyor

Teknomar Bilgisayar’ın sahibi Recep Dinç, üretimini yurtdışında gerçekleştirdiği çevre dostu Atake Sıvı Tebeşir’i kullanıma sunuyor. Dinç, "Sıvı tebeşir kaleminde kullanılan mürekkepler, insan sağlığını koruyor ve çevreyi kirletmiyor. Ayrıca, bu ürünlerde

Teknomar Bilgisayar’ın sahibi Recep Dinç, üretimini yurtdışında gerçekleştirdiği çevre dostu Atake Sıvı Tebeşir’i kullanıma sunuyor. Dinç, "Sıvı tebeşir kaleminde kullanılan mürekkepler, insan sağlığını koruyor ve çevreyi kirletmiyor. Ayrıca, bu ürünlerde ispirtolu kalemlerin içeriğinde bulunan uçucu maddeler bulunmadığı için alerjik ve bağımlılık yapıcı etkisi de yok" dedi.

Teknomar Bilgisayar olarak son bir yıldır sıvı tebeşir kalemi üretimi de yapmaya başladıklarını söyleyen Recep Dinç, Atake Sıvı Tebeşir kalemi olarak tescil belgesi aldıklarını kaydetti. Dinç, "Yurtdışından numunelik olarak getirdiğimiz kalemlere talep arttıkça üretimini yapmaya başladık. Çevre dostu Atake Sıvı Tebeşir kalemlerimiz diğer geleneksel tebeşir ve ispirtolu kalemlere oranla insan sağlığı koruyucu ve çevre kirliliği oluşturmaması gibi özellikleri nedeniyle büyük üstünlük sağlıyor. Kullanıldığı ortamda toz söz konusu değildir. Geleneksel tebeşire bağlı sağlık sorunları olan akut yada kronik ortadan kalkar. Sıvı tebeşir kalemlerinde ispirtolu kalemlerin içeriğinde bulunan uçucu maddeler olmadığı için alerjik ve bağımlılık yapıcı etkisi yoktur" dedi.

Atake Sıvı Tebeşir kalemlerinin 4 çeşit markada piyasaya sunduklarını da kaydeden Dinç, kalemlerin nasıl kullanıldığına da değindi. Dinç, emici olmayan düzgün yüzeylerde ve her renk yazı tahtasında kullanılabilecek özelliğe sahip kalemlerin içersinde bulunan 10 ml mürekkep ile yaklaşık bin metre mesafeye kadar yazı yazılabileceğini belirtirken, bu kalemler için özel olarak üretilmiş kendinden yapışkanlı yazı tahtası yüzey örtüsü alınarak kalemlerin ömürlerinin uzatılabileceğini aktardı. Kalemlerin bir kez alındıktan sonra fiziki bir hasar görmedikçe defalarca mürekkep doldurularak kullanılabileceğini dile getiren Dinç, kalem uçlarının her hangi bir bozulma yada kırılmada kolaylıkla başka bir uçla değiştirilebileceğini de ifade etti.

Recep Dinç ayrıca, uygun yüzeylerde kullanıldığında sıvı tebeşir mürekkebinin çok kolay silindiğini, yüzeyde hiçbir iz kalmadığının ve toz bırakmadığının altını çizerek, çevre ve insan sağlığı için kalemlerin özellikle bütün dershane ve okullara önerdiğini söyledi.

Atake Sıvı Tebeşir Kalemi Çocukların Sağlığını Koruyor - Resim : 1

Atake Sıvı Tebeşir Kalemi Çocukların Sağlığını Koruyor - Resim : 2